Praktijk Nickay

Coaching

Intuïtief en energetisch ga ik samen met jou op pad in liefde en respect, om de balans in jezelf terug te vinden.

Home

Healing, transformatie, bewustwording en meditatie

Wil jij lichter leven?

Intuïtief en energetisch ga ik samen met jou op pad in liefde en respect, om de balans in jezelf terug te vinden.

Her-inneren wie je werkelijk bent en wat je levensdoel is, is thuiskomen in jezelf.

Een consult wordt altijd individueel en in overleg met jou afgestemd. 

Je vindt mijn praktijk in Geverik Beek.

Diensten

Bij een coachingsconsult kunnen we samen opsporen waarom je bepaalde situaties in je leven (weer) tegenkomt. Welke inzichten of ontdekkingen over jezelf en je leven kunnen je helpen anders met jezelf of de situatie om te gaan. Waar kun je aan werken of wat mag je loslaten om weer positief naar jezelf en het leven te kijken.

Tijdens een trance healing consult begeleid ik je liefdevol naar binnen, in jezelf. Samen gaan we op zoek naar blokkades, vastzittende emoties, pijn en of oude overtuigingen die zich in jou hebben vastgezet. Door te onderzoeken waar deze vandaan komen kunnen we ze helder maken en bewust transfomeren,  zodat je je vrijer en lichter mag gaan voelen. 

We zijn vaak gewend om alles met ons hoofd te willen oplossen. Ik help je contact te leggen met je diepe zelf en je hart. Hierdoor kun je voelen ipv denken. Herkennen, erkennen en doorvoelen van blokkades of emoties brengt je tot loslaten. Transformatie kan hierdoor plaatsvinden.

Je energie kan weer beter stromen en er vind heling plaats.

Het krijgen van nieuwe inzichten en het loslaten van oude patronen of overtuigingen kunnen als je hiervoor open staat een positieve verandering in jou en jouw leven brengen.

Investering in jezelf *:

De druppels worden tijdens een consult gebruikt en persoonlijk op je afgestemd, herhalingsflesje kost €12,50,-

Wil je een sessie om alleen de druppels te laten mengen dan kost dit: € 25,-

* Alleen contant betalen

Over mij

Welkom lieve ziel!

Mijn naam is Nicole Wijkel. Ik bengetrouwd met mijn jeugdliefde Tim en trotse moeder van een zoon. Sinds een aantal jaren wonen we in het prachtige dorpje Geverik in Beek, Zuid-Limburg.

De weg die ik aflegde om mijn bewustzijn te ontwikkelen en te worden wie ik nu ben, heeft geleid tot het openen van mijn praktijk coachingspraktijk Nickay.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om te mogen zijn wie je bent, vrijheid te ervaren en gelukkig te zijn. Nadat ik mijn wedergeboorte mocht meemaken ging er een wereld voor mij open en leerde ik mezelf kennen.

Ik leerde dat mijn intuïtie goed ontwikkeld is en dat ik me makkelijk op de energie van anderen kan instellen.

Plotseling wist ik wat mijn levensdoel hier op aarde is: mensen begeleiden bij het afleggen van het pad, dat ik zelf aflegde.

De laatste jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd, onder andere:

Naast de waardevolle en liefdevolle lessen die ik leerde van mijn leraren en coaches, geeft meditatie mij veel kracht en innerlijke vrede. De engelen en orakelkaarten helpen mij bij het vinden van antwoorden op vragen of situaties.

Ook maak ik gebruik van de Crystal Herbs Essences.

Mijn doel is om je te laten ontdekken hoe mooi het leven en de aarde waarop we leven is. Hoe het voelt om thuis te komen in jezelf en je te her-inneren wie je bent: een prachtige ziel in een mensenlichaam.

Samen op pad in liefde en respect.

Liefs Nicole